Tuesday, May 31, 2011

me must grab





cmon boo.. show some effort.. this book must be in ur collection..
umphhh.


.

Spotted
























Featured portfolio..
thanks Shadowness.. =)
.

Be Strong
















kuatkan semangat.. jgn mudah mengalah.. 
much <3


.





Sunday, May 29, 2011

Im stuck.



stuck stuck stuck.. damn..
sape nk siapkan ni.. delete jgk file ni kang.. huhh.. 


cmon idea!


.




Saturday, May 28, 2011

Tenang Tenang

Chill jap, takde idea nk buat work.. cmon boo!!







.

Friday, May 27, 2011

Kerja Kerja Kerja

Time muda2 ni la kene keje kuat.. 
dugaan pn byk.. bykkan bersabar.. 
tuhan nk uji tu,. =)


baru2 ni aku dpt job.. Alhamdullillah da setel..
tgu payment je ni..
task aku adalah.. kene buat visual untuk xmas dgn raya cina nnti
alahh job ni pn untuk pitch je..
lokasi adalah di Genting, Kota Dosa,.


so ni la hasil kerja aku yg tak seberapa..
layan.. 


Ni job wedding album 2,3,4,5 bulan lepas..
sebat je laaa.. jgn amalkan budaya memilih, rezeki tuhan bagi tu amik je..
same2 tolong.. ;p







syukur alhamdulilah da siap..
Skang baru bole tido.. kroohhhhhhh

.




Friday, May 20, 2011

Up the iron!

Yayy.. New Collection.. ;p
Flight666 and Benjamin Breeg Shirt.. 






















Owh..
bwh ni time aku pg Singapore itu ari,.
Road to Final Frontier.. wooohohhhh..
Kongsi la skit dlm blog.. 


Ni memang moment paling.. paling.. fuhhh..
Da lama sangat berangan..
4 bulan awal aku da standby tiket,.


okeh, 
nasib baik ade 3 org membe ni., ade jugak org teman aku.. 
bole jugak dorang cover aku dari kene pijak ngan crowd, aku da la kecik..
thanks bodyguard.. i luv u all.. mmg impian tercapai la dpt pg tgk Maiden.. 




sampai kat stadium pkul 2..
terpacak smpai pkul 8.. ciss..
dalam masa tu hujan lebat.. abis kuyup.. 
tp takpe.. pe ade hal.. maiden pye pasal.. once in lifetime opportunity


Opening Band malam tu band anak bruce dickinson (vocalist maiden) 'Rise to Remain'
korang try la dengar, tengok mcm mane die pegi..
sedap jugak lagu dorang, macam As i Lay Dying, Killswitch Engage etc..
aku nk lompat2 pn segan sebab keliling aku mostly abang2, pakcik2.. 
dorang tak layan sangat lagu macam ni kot.. 


Lagu Intro - Satellite 15 pun berkumandang dalam kegelapan..
sume da melalak2, Maiden Maiden Maiden Maiden!
Masing2 tak sabar termasuk aku skali la kan.. fuhh fuhh fuhh fuhh


Masuk je lagu Final Frontier, aku mcm tak percaya Iron Maiden dpn aku.. 
gile weh.. Iron Maiden dpn aku weh.. 
Sebak skit dlm ati time tu, kalau arwah abg aku ade lagi, mesti die have fun dgn aku kat sini.. haihh 
(Al-Fatihah buat arwah)
Port aku standing ni kire cun jgk la 4,5 org dari depan..
Dapat gak tgk Steve Harris menembak ngan bass gitar die.. moment weh..
Bruce pulak melompat2 terkinja2 dpn aku.. fuhhh.. 
Dave Murray maintain comel, main gitar tersenyum2.. 








Eddie berwajah baru..






Congratz ma fren.. 
memang berbaloi la datang jauh2..
'Glow aka Nuar dpt drumstick Nicko.. damn.. jeles dohh.. 
Rabun2 pn bole dapat tangkap time nicko baling drumstick.. ;p



ok bye..

rumors- iron maiden, KL, Malaysia, 2012..  
aku tgu list tour 2012 je ni.. tlg la jadi..
damn.. berdebar2..
yayyy!!

\m/




Thursday, May 19, 2011

Spotted






















http://abduzeedo.com/daily-inspiration-826


tq fami for the info.. aku lame x bukak abduzeedo.. hehe




.



Silent and Peaceful



‎"I believe in Islam. I am a Muslim and there is nothing wrong with being a Muslim, nothing wrong with the religion of Islam. It just teaches us to believe in Allah as the God. Those of you who are Christian probably believe in the same God, because I think you believe in the God Who created the universe. That's the One we believe in, the One Who created universe--the only difference being you call Him God and we call Him Allah. The Jews call Him Jehovah. If you could understand Hebrew, you would probably call Him Jehovah too. If you could understand Arabic, you would probably call Him Allah...." 




- Malcolm X





Monday, May 16, 2011

Burger Bertingkat



























Option 1 and Option 2..


*simpan je la..



Sunday, May 15, 2011

Tuesday, May 10, 2011

Boogie ROR



euuwwwww... tribute to ROR
just playin around with illustrator while waiting for the job brief..
kroohhh..


.




Spotted























yayyy hari2..


link > http://yayeveryday.com/



Monday, May 9, 2011

boogie


bermain main typo..
hello trelo..



Thursday, May 5, 2011

Retarded

video

kami tertekan.. nak buat design idea tak keluar.. 
jadi.. 
kami cuba mencari permainan untuk menghiburkan diri..
enjoy the ride!!! weeeeee!!

*actor - fairuz nordin (aweng) hafiz (katun) and me(loser)